Μονώσεις ταρατσών

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Νέα

Μόνωση Ταράτσας Hyperdesmo -LV

Μόνωση Ταράτσας Hyperdesmo -LV

Hyperdesmo-Γκρί-Αχαρναί

Μονώσεις ταρατσών με Hyperdesmo

Η μόνωση ταράτσας με hyperdesmo έχει αναδειχθεί, ως ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να στεγανοποιηθεί η ταράτσα από την υγρασία, ώστε να μην επηρεάζεται το εσωτερικό του κτιρίου. Η στεγανοποίηση με hyperdesmo έχει αρκετά προσιτές τιμές, εύκολη εφαρμογή και καλή αντοχή, γι’ αυτό και έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής μέθοδος.

Φυσικά, πριν αποφασίσετε, αν αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για την ταράτσα του κτιρίου σας, είναι καλό να γνωρίζετε κάποια χαρακτηριστικά για την υγρομόνωση με hyperdesmo. Πώς εφαρμόζονται οι μονώσεις ταρατσών με hyperdesmo, ποιες είναι οι τιμές για την εργασία και ποια η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, για ποιοτικό αποτέλεσμα;

Τι είναι η μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo;

Το Hyperdesmo είναι υλικό ενός συστατικού, που πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Πρόκειται για ένα επαλειφόμενο μονωτικό υλικό υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Το πλεονέκτημα των υλικών αυτών είναι ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια ενιαία, ελαστική και στεγανωτική μεμβράνη, πάνω σε μια επιφάνεια που απαιτεί υγρομόνωση, αποφεύγοντας κενά και ρωγμές. Έτσι και το Hyperdesmo, καθίσταται ιδανικό για γενική χρήση στεγανοποίησης ταρατσών, προσφέροντας άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα.

Ποιες είναι οι τιμές για στεγανοποίηση ταράτσας με hyperdesmo;

Αν αποφασίσεις να προσλάβεις εξειδικευμένους επαγγελματίες, για να έχεις εξασφαλισμένο αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, οι τιμές για μονώσεις ταρατσών με hyperdesmo κυμαίνονται στα 9-14€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Στην τιμή υπολογίζονται οι τιμές των υλικών και τα κόστη εργατικών. Ωστόσο, δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για τη στεγανοποίηση ταράτσας με hyperdesmo;

  • Καθαρίζουμε την επιφάνεια από σαθρά υλικά και τα απομακρύνουμε με τα κατάλληλα εργαλεία.
  • Πλένουμε την επιφάνεια με υδροβολή, δηλαδή με μεγάλη πίεση νερού.
  • Επαλείφουμε την επιφάνεια με εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών.
  • Στα ευαίσθητα σημεία, χρησιμοποιούμε πολυεστερικό οπλισμό για ενίσχυση της μόνωσης.
  • Επαλείφουμε την επιφάνεια με δύο στρώσεις Hyperdesmo συνολικής κατανάλωσης από 900 έως 1200 gr/m2. Η επάλειψη της δεύτερης στρώσης γίνεται από 24 έως και 48 ώρες μετά από την εφαρμογή της πρώτης στρώσης.
  • Αν υπάρχουν ρηγματώσεις, επισκευάζονται πριν από την τελική στρώση με πολυουρεθανική μαστίχη.

Κάθε εφαρμογή του συνεργείου μας εκτελείτε με σύγχρονα ψεκαστικά μηχανήματα της Graco.

Γιατί να επιλέξεις  τη Μονωτική Ελλάδος για μονώσεις ταρατσών με Hyperdesmo;

Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, αλλά και σημαντική τεχνογνωσία στις μονώσεις ταρατσών με hyperdesmo και άλλα επαλειφόμενα υλικά. Μπορούν να αναλάβουν τη διαδικασία της στεγανοποίησης, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μόνωση ταράτσας με hyperdesmo για στεγανοποίηση και υγρομόνωση, μην ψάχνετε αλλού. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα πάρετε άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες της Μονωτική Ελλάδος.

Δημοφιλέστερα

Κατηγορίες

Ετικέτες