Μονώσεις ταρατσών

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Νέα

Μόνωση Κεραμοσκεπής

Μόνωση Κεραμοσκεπής

monosi-keramoskephs

Το έργο περιλάμβανε μια σειρά από εργασίες που απαιτούσαν προσεκτική και λεπτομερή εκτέλεση. Αναλυτικότερα, το έργο περιελάμβανε τα ακόλουθα:

  1. Τοπικές επισκευές και αποκατάσταση σπασμένων κεραμιδιών: Αυτή η διαδικασία περιλάμβανε την αντικατάσταση ή επισκευή των κεραμιδιών που είχαν υποστεί ζημιές, ώστε να επαναφερθεί η αισθητική και η λειτουργικότητα της στέγης.
  2. Αποκαταστάσεις στους καβαλάρηδες: Οι καβαλάρηδες αναπτύσσουν ουσιαστικό ρόλο στη σταθερότητα της στέγης. Στο έργο αυτό, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των καβαλάρηδων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η μακροπρόθεσμη αντοχή της στέγης.
  3. Αποκατάσταση στεγανοποίησης στα λούκια της στέγης: Η στεγανοποίηση των λουκιών της στέγης είναι κρίσιμη για την αποφυγή διαρροών και υγρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου. Σε αυτό το έργο, πραγματοποιήθηκε διαδικασία ανακατασκευής και στεγανοποίησης των λουκιών.
  4. Καθαρισμός των κεραμιδιών και εφαρμογή του συστήματος μόνωσης κεραμοσκεπής σε κεραμιδί χρώμα: Ο καθαρισμός των κεραμιδιών είναι σημαντικός για την αφαίρεση βρωμιάς και άλλων ρύπων που μπορούν να επηρεάσουν την αισθητική της στέγης. Επίσης, εφαρμόστηκε ένα σύστημα μόνωσης κεραμοσκεπής σε κεραμιδί χρώμα για τη βελτίωση της εμφάνισης της στέγης.

Συνολικά, αυτές οι εργασίες εκτελέστηκαν με σκοπό την ανανέωση και την αποκατάσταση της στέγης, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αισθητική αξία του κτιρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση και αναβαθμίστε τη στέγη σας με επαγγελματικές μονώσεις που θα διαρκέσουν. Εξασφαλίστε την αξιοπιστία και την αισθητική αξία του κτιρίου σας με τις υπηρεσίες μας.

Δημοφιλέστερα

Κατηγορίες

Ετικέτες