Μονώσεις ταρατσών

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Νέα

Συντήρηση Μόνωσης – Προβλήματα μόνωσης

Συντήρηση Μόνωσης – Προβλήματα μόνωσης

Μόνωση ταράτσας

Η μόνωση ταράτσας σε πολλές περιπτώσεις, έχει ιδιαιτερότητες που πρέπει να αντιμετωπίζονται απο συνεργεία έμπειρα στον τομέα αυτό. Συχνά συναντούμε προβλήματα για τα οποία δεν ευθύνεται η επιλογή των υλικών αλλά η κακή χρήση αυτών. Τα περισσότερα υλικά στις μέρες μας είναι πιστοποιημένα και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες της Ελλάδας, όμως αυτό επιτυγχάνεται στο 100% μόνο όταν η μόνωση κατασκευάζεται απο εταιρεία με κατάρτηση στον τομέα της μόνωσης και εμπειρία στον χώρο.

Τα προβλήματα

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε προβλήματα κακής εφαρογής. Συχνά αυτό λύνεται με μερικές επιδιορθώσεις, όμως σε άλλες περιπτώσεις η μόνωση πρέπει να γίνει ξανά απο την αρχή. Το κόστος ίσως είναι μεγάλο ειδικά όταν το πληρώνεις 2 ή και 3 φορές. Είναι σημαντικό λοιπόν η μόνωση να γίνεται μια φορά αλλά σωστά, και σωστά γίνεται μόνο όταν κατασκευαστεί απο έμπειρους τεχνικούς.

 

Προσοχή στην επιλογή τεχνιτών

Την μεγαλύτερη ευθύνη στα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, τις γρήγορες ζημιές και στην καταστροφή της μόνωσης, έχει ο “τεχνικός” που κατασκέυασε τη μόνωση αυτή.

Στην Μονωτική Ελλάδος έχουμε εκπαιδευμένα συνεργεία με εμπειρία. Κατασκευάζουμε μονώσεις με αντοχή στον χρόνο, με τις καλύτερες μεθόδους και με ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Χρειάζεται λοιπόν προσοχή απο τον πελάτη στην εταιρεία που θα εμπιστευτεί για την κατασκευή της μόνωσης. Κρίνουμε με το αποτέλεσμα και όχι με το κόστος

Δημοφιλέστερα

Κατηγορίες

Ετικέτες