Μονώσεις ταρατσών

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης για όλη την Ελλάδα 

Νέα

Θερμοπρόσοψη (Εξωτερική Θερμομόνωση)

Θερμοπρόσοψη (Εξωτερική Θερμομόνωση)

Εξωτερική Θερμομόνωση με σύστημα Kelyfos

Με το σύστημα KELYFOS η δαπάνη για θέρμανση και ψύξη μειώνεται έως και 63%! Αυτό σημαίνει ότι θα σας κοστίζει πλέον λιγότερο από τα μισά για να θερμαίνετε ή να δροσίζετε το σπίτι σας.

Η απόσβεση του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης με KELYFOS γίνεται πολύ άμεσα. Συνυπολογίζοντας και τις διαρκείς αυξήσεις της τιμής των καυσίμων και του ρεύματος, ο χρόνος απόσβεσης μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει το KELYFOS σημαίνει και δραστική μείωση των αερίων ρύπων από το λέβητα, με θετική επίδραση προς το περιβάλλον. 

Ενεργειακή ταυτότητα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Ένα κτίριο με θερμομόνωση KELYFOS εναρμονίζεται με το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) για την ενεργειακή πιστοποίηση παλαιών και νέων κτιρίων.

Αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου. Το σύστημα KELYFOS διαθέτει εγγύηση ποιότητας θερμομόνωσης, η οποία σε συνδυασμό με το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης αυξάνει την εμπορική αξία του ακινήτου σας.

Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα προϊόντα του συστήματος KELYFOS (θερμομόνωση τοίχων, δώματος, ανοιγμάτων, ηλιακού θερμοσίφωνα) ή επιλεκτικά κάποια από αυτά.

Το κτίριο αναβαθμίζεται ενεργειακά και αισθητικά και προστατεύεται από τις καιρικές καταπονήσεις χωρίς ρηγματώσεις και μούχλες στα δομικά στοιχεία. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή άριστων υλικών από τις εταιρίες RAVAGO HELLAS, DOW, ISOMAT & ALUMIL.

Σε υφιστάμενα κτίρια το σύστημα KELYFOS τοποθετείται με ελάχιστη όχληση για τους ενοίκους. Ταυτόχρονα βελτιώνει σημαντικά την αισθητική του σπιτιού εξωτερικά, χωρίς επιπλέον κόστος για ανακαίνιση.

Σε νεοαναγειρόμενα κτίρια δεν απαιτείται πια διπλή τοιχοποιία με ενδιάμεσα κενό στους περιμετρικούς τοίχους. Έτσι εξασφαλίζετε περισσότερα τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμου εσωτερικού χώρου.

Δημοφιλέστερα

Κατηγορίες

Ετικέτες